След няколкомесечни ремонти хотелските стаи, в които ще отседнат най-важните

...
След няколкомесечни ремонти хотелските стаи, в които ще отседнат най-важните
Коментари Харесай

Показаха хотелските стаи за дипломатите по време на европредседателството ни

След няколкомесечни поправки хотелските стаи, в които ще отседнат най-важните посетители по време на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, към този момент са подготвени. Стаите дават отговор на условията за 5-звездно настаняване по стандартизация в хотелиерството и са с размери 25 кв.м. Дипломатите клас А, които ще посетят страната ни след 4-ти януари, са 1000. Те ще бъдат настанени в 56 стаи.

Първите делегати клас А ще дойдат у нас в средата на януари. Те са с сан на министър-председатели и са най-високопоставените посетители. Когато дойдат в хотела си, ръководителите на делегациите ще получат ключ за стаята си на особено планувана за тях рецепция.
Деян Дянков, общоприет управител на 5* хотел: " Относно настаняването на делегатите клас А ние сме планували обособена рецепция, която ще бъде денонощна, за ранно настаняване и за късно изпращане. "
Стаите, в които ще бъдат настанени топ дипломатите, бяха реновирани в продължение на 4 месеца, а обзавеждането им е лишило година. Всяка от стаите, в които ще бъдат настанявани делегатите на европредседателството у нас е с еднакъв дизайн. Интериорът е с японски претекстове, а употребяваните материали са мрамор и дърво. Дизайнът е дело на притежателя на хотела и е координиран с архитектурно студио Кишу Курокава. Стаите са с аспект към Витоша и към центъра на града. Ръководството на хотела, дружно с Министерство на вътрешните работи върху ограниченията за сигурност от 3 месеца. Все още се разисква и по какъв начин ще се провежда придвижването към хотела на специфичните посетители.
Деян Дянков, общоприет управител на 5* хотел: " Водим договаряния. Тепърва ще се посочи дали ще се затваря бул. " Джеймс Баучер " или не.
От хотела предвиждат, че до седмица ще излезе окончателното решение за достъпа и придвижването към постройката.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР