След наводненията в Бургаско опозицията в парламента ще иска разследване

...
След наводненията в Бургаско опозицията в парламента ще иска разследване
Коментари Харесай

Опозицията иска разследване на парите за бедствия в Бургаско

След наводненията в Бургаско опозицията в Народното събрание ще желае следствие по какъв начин са разходвани средствата за бедствия и повреди в района. Според Българска социалистическа партия щом има човешки жертви, властта не си е свършила работата.

Затова социалистите упорстват и Народното събрание да получи информация и да се проверява по какъв начин тъкмо са изхарчени плануваните и отпуснати средства.

„ Когато има човешки жертви властта не си е свършила работата и нашата работа е да търсим отговорност”, сподели Жельо Бойчев от Българска социалистическа партия.

--> Според другите партии обаче - ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Обединените патриоти”, властта на място си е свършила работата, а всички партии оповестиха, че множеството от техните народни представители от района са там сега и се срещат с хората.

По думите на Галя Василева от ГЕРБ обстановката в засегнатите региони е тежка и преди всичко трябват топли завивки и облекла. От партията са почнали да събират дарения.

„ От Движение за права и свободи имаме горчив опит с бедствия. Нашият народен представител е на терен и прави разбор и считаме че властта ще помогне”, сподели Ахмед Ахмедов от Движение за права и свободи.

Според Християн Митев от „ Обединени патриоти” пък властта е направила вероятното, само че постоянно може още.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР