След многото ограничения, които този бранш наложи, много от марките

...
След многото ограничения, които този бранш наложи, много от марките
Коментари Харесай

#InstaTrends: Топ 5 природосъобразни козметични продукти

След многото ограничавания, които този отрасъл наложи, доста от марките незабавно се обърнаха към етикетите  " натурални ", " органични " и " природосъобразни " артикули.

Това значи пълно изоставяне на пластмасовите неразградими опаковки, отбягване на токсични химикали и синтетика, както и поддръжка на устойчиви източници. В допълнение огромна част от марките се отхвърлиха и от тестванията върху животни.

Пазарът на естествена, органична хубост става все по-голям. Soil Association съобщи, че той  е повишен с 23% през 2019 г . Да бъдем по-отговорни към околната среда, в никакъв случай не е било приоритет.

Именно по тази причина ние направихме селекция от обичани артикули, които са органични и природосъобразни. При производството на всеки един от тях е е потърпевшо нито едно животно.

L'Occitane Almond Eco-Refill

Доказвайки, че удоволствието и устойчивостта не се изключват взаимно, L'Occitane са вплели своята еко ангажираност в полезностите на цялата марка. От техните екопълнители, които може да ползвате неведнъж, и твърди шампоани, които понижават пластмасовите боклуци, до схемите за преработване в магазина, можете да пазарувате с L'Occitane умерено.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР