След Луната започва постепено да расте. През двете седмици на

...
След Луната започва постепено да расте. През двете седмици на
Коментари Харесай

Нарастваща Луна: Голямото презареждане

След Луната стартира постепено да пораства. През двете седмици на възходяща тялото натрупа, построява и складира и подканва към щадене и отмора . То усвоява доста добре всички субстанции и интервалът е добър за поправяне на дефицит, да вземем за пример от витамини и минерали (като калций, желязо или магнезий). Всички лечебни лечения, укрепващи разтривки и мехлеми се усвояват извънредно пълноценно.  Ако ти следва почивка и искаш да се заредиш с нещо (включително със сън и почивка), я планирай за подобен интервал. Разбира се, най-добре е първо да си се пречистил от отровите през, а по-късно да пристъпиш към укрепващи лечения и лекувания.

Ако имаш потребност да качиш килограми, в този момент е моментът! Храни се с качествени и калорични храни и усили приема на калории изключително през този интервал. Но в случай че искаш да намалиш тежестта си, хапвай рационално и се самоограничавай.

Периодът е добър за подхранващи маски и лечения за кожата и косата . Но в случай че искаш да се освободиш от недостатъци или заболяване, е добре да го направиш на намаляваща Луна.

В отрицателен проект през интервала е особено задържането на вода, както и по-тежкото протичане на всички натравяния, защото организмът усвоява всички субстанции оптимално. Той не е удобен и за оперативно лекуване, заради заплаха от мощно кървене, само че това не важи за незабавни случаи. 

 

Невена е търсещ и откриващ човек, буен откривател на себе си и на другите. Обичайно в своите търсения си служи с методите на номерологията и астрологията, съчетани с коучинг метод и неподправена човещина. Да познаем себе си, ни носи силата да бъдем себе си, както и опцията да се развиваме и обновяваме ден след ден. Можеш да се обогатиш, а и да станеш част от нейното пътешестване на .
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР