След кратко затишие младата изпълнителка изненадващо не само пусна два

...
След кратко затишие младата изпълнителка изненадващо не само пусна два
Коментари Харесай

Селена Гомес: „Сингъл съм от две години“

След малко мъртвило младата изпълнителка изненадващо освен пусна два нови сингъла един след различен – Look At Her Now и Lose You To Love Me , само че се оказа, че ненапълно те са въодушевени от връзките й с Джъстин Бийбър, който неотдавна направи блестяща женитба с Хейли Болдуин. Факт, който ни минимум не я е натъжил, споделя самата тя. Дали обаче в действителност е по този начин? „ Когато си във фаза от живота, в която се влюбваш за първи път, тя може да се окаже малко токсична “, показа Селена Гомес неотдавна и добави, че от време на време бъркаме пристрастеността с обич.

„ Каквото и да вършиме, даже и да се карате, си казвате: „ О, това е обич “ и продължавате. И аз дълго имах вяра в това “, добавя още тя.
    View this post on Instagram           
A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on Oct 21, 2019 at 1:25pm PDT

Двамата с Бийбър няколко пъти се събираха и разделяха от 2011-а насам, като последният  път, когато си дадоха късмет, беше през 2017 година. С прекомерно къс период на валидност обаче. Оттогава изпълнителката не е имала друга връзка – за разлика от Джъстин, който откри любовта на живота си в лицето на Хейли. Селена съобщи: „ Сингъл съм от две години “ и се надява, че към този момент ще може да види по-ясно любовта до себе си, само че признава, че след последната им разлъка я е било боязън да се влюби още веднъж.
    View this post on Instagram           
A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on Oct 27, 2019 at 1:45pm PDT

Сега може би към този момент е подготвена за любовта, тъй като споделя: „ Искам да бъде същинска, без взаимозависимост, недоразумение и липса на връзка. Мисля, че когато порастваш, откриваш хора, които са верните за теб, с които сте на една вълна “. Може би тъкмо посредством музиката си Гомес най-сетне метод е намерила да загърби предишното и болката, с цел да продължи на чисто.

 
Лили-Роуз Деп и Тимъти Шаламе: Любовта им отива

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР