След коронацията на крал Чарлз III замъкът Уиндзор се превърна

...
След коронацията на крал Чарлз III замъкът Уиндзор се превърна
Коментари Харесай

След коронацията на Чарлз III: Уиндзор се превърна в сцена

След коронацията на крал Чарлз III замъкът Уиндзор се трансформира в сцена. 20 000 специфични посетители се любуваха на осъществявания на звезди като Андреа Бочели, поп групата „ Тейк дет “ и пианистът Ланг Ланг.

Очаква се на сцената да се качат „ Тейк Дет “, Лайнъл Ричи, Андреа Бочели и Кейти Пери

Шоуто водеше артистът от „ Падингтън “ и „ Имението Даунтън “ Хю Боневил, посредством видеопослание ще се появят холивудската звезда Том Круз, актрисата от „ Династия “ лейди Джоан Колинс, приключенецът Беър Грилс и артистът сър Том Джоунс.

Чарлз III публично сяда на английския трон и редакцията на btvnovinite.bg ще ви предложи неповторимо цифрово наличие по тематиката

В специфична тирада принц Уилям сподели, че се гордее с татко си.

„ Първите думи на татко ми при влизането в Уестминстърското абатство през вчерашния ден бяха заричане за работа. Вече повече от 50 години той се е посветил да служи на другите , както на актуалните, по този начин и на бъдещите генерации и тези, чиято памет не би трябвало да бъде подценявана. Но най-важното от всичко е, че татко ми постоянно е разбирал, че хора от всякаква вяра, всевъзможен генезис и всички общности заслужават да бъдат уважавани и подкрепяни “, съобщи принцът.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР