След коронацията на Чарлз III други 23-ма членове на кралското

...
След коронацията на Чарлз III други 23-ма членове на кралското
Коментари Харесай

Принц Уилям – новият британски престолонаследник

След коронацията на Чарлз III други 23-ма членове на кралското семейство се подреждат на опашката за наследяването на английския престол. Номер 1 в този лист е принц Уилям – първородният наследник на новия крал.От появяването му на бял свят през 1982 година принцът е под светлината на прожекторите. Светът го е следил на първия му образователен ден, зад ковчега на майка му, когато е единствено на 15 години, както и по време на обичайна за кралското семейство военна работа. (тук атмосфери, до момента в който изброявам нещата)Докато служи в армията, афишира годежа си с Кейт Мидълтън. И в този ден носи загатна за принцеса Даяна.
Това е годежният пръстен на майка ми, тъй че е доста специфичен за мен и за Кейт. Това беше моят метод да се уверя, че мама е тук в днешния ден, както и да усетя вълнението от обстоятелството, че ще прекараме остатъка от живота си дружно.
Принц Уилям, правоприемник на английския престол, принц на Уелс
Уилям е страховит преподавател и знам, че ще ми оказва помощ по пътя напред. Наистина чакам с неспокойствие да прекарам живота си с него.
Кейт Мидълтън, принцеса на Уелс

След годежа – идва и сватбата, гледана от близо 25 млн. британци.

В продължение на години Бъкингамският замък чертае облика на Уилям като знак на новото, модерно потомство за короната. Според платформата YouGov през днешния ден утвърждението на Уилям и Кейт измежду английското общество е по-голямо даже от това на новите крал и кралица. Нещо повече – след гибелта на Елизабет II множеството хора са на мнение, че Уилям би трябвало да я наследи отпред на монархията.Почитта към принцеса Даяна свързва неразривно престолонаследника с брат му – херцога на Съсекс, Хари. Двамата откриват мемориали, провеждат концерти и благотворителни начинания в чест на майка си.Но зад стените на Бъкингам – връзките на едни от най-известните братя в света се утежниха към сватбата на Хари и Меган Маркъл. Докато съгласно анализатори сестрата на Чарлз III – принцеса Ан, ще бъде дясната ръка по време на ръководството му, сред синовете на краля към този момент липсва същата мощна връзка.В записките си „ Резервен “, които породиха разнопосочни мнения на Острова, Хари твърди, че Уилям го нападнал физически в Лондон през 2019 година Освен това съгласно него наследникът на английския престол му крещял по време на фамилно събиране, на което обсъждали отдръпването на херцозите на Съсекс от кралските им отговорности.

Последното събитие, което събра братята, беше гибелта на баба им, Елизабет II. Двамата участваха в безмълвно бдение до ковчега на кралицата. И я изпратиха дружно в последния ѝ път.
Ходенето зад ковчега беше предизвикателно. Спомних си някои неща. Това е един от моментите, в които си казваш: „ Подготвен съм за това, само че не напълно. "
Принц Уилям, правоприемник на английския престол, принц на Уелс

Новият правоприемник на английския престол също има място в днешната гала. След коронацията принц Уилям ще коленичи пред крал Чарлз III и ще се закълне в преданост и честност. А някой ден същото ще направи и първородният наследник на Уилям – 9-годишният принц Джордж.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР