След , когато се разбра, че Райън Мърфи ще прави

...
След , когато се разбра, че Райън Мърфи ще прави
Коментари Харесай

Ще има ли „Вражда: Чарлз и Даяна“?

След, когато се разбра, че Райън Мърфи ще прави втори сезон, отдаден на връзките сред Чарлз и Даяна, с девойките си казахме, че това може би е много ниска топка... Мърфи обаче май се е вразумил и няма да се понесе по нанадолнището. Според Hollywood Reporter вторият сезон на „ Вражда “ е на stand by.

„ В момента не усещаме, че имаме правилния материал, и взехме решение да не продължаваме напред с плана. “, казва изпълнителният директор на FX, Джон Ландграф. И акцентира, че това решение няма нищо общо с триумфа на „ Короната “ (Netfix), който споделя за кралица Елизабет.

През април предходната година Райън Мърфи сподели, че „ Вражда: Чарлз и Даяна “ ще стартира с подписването на документите за бракоразвод и че историята ще споделя за сгромолясването на една приказка. Разбира се, по отношение най-много на , като се започне от развода и се стигне до гибелта й. Очакваше се сериалът да бъде излъчен тази година. За ролята на Даяна се спрягаше името на Розамунд Пайк, това на Бенедикт Къмбърбач – за тази на. Кейт Уинслет може би щяхме да забележим като Камила Паркър Боулс, a Джесика Ланг – като кралица Елизабет.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР