След като започнаха да се носят слухове, че следващото начинание

...
След като започнаха да се носят слухове, че следващото начинание
Коментари Харесай

Селена Гомес без цензура

След като започнаха да се носят клюки, че идващото начинание на Селена Гомес ще бъде документален филм, почитателите ѝ полудяха. Дългогодишната й кариера включва музика, кино и телевизия, а в този момент към тях се прибавя още нещо.
 Селена Гомес на 30
Селена Гомес в 30 обстоятелството

Защото някой през днешния ден има рожден ден

Всичко за Селена Гомес излиза нескрито още тази година.

Почитателите на певицата изпаднаха в еуфория на 17 август, когато мистериозна екранна фотография обиколи обществените мрежи, разкривайки, че документалният филм ще излезе още тази година. Според Capital FM продукцията ще бъде озаглавена Selena Gomez: My Mind and Me.

На този стадий не се знае доста за плана, защото Селена към момента не е коментирала обществено нищо по тематиката. Въпреки това няма да се изненадаме, в случай че това се окаже изцяло правилно поради големия триумф на сериала Only Murders In The Building и готварско ѝ шоу Selena + Chef. Бившата звезда на Disney е и изпълнителен продуцент на двете продукции.

Интересното е, че документалният филм е оценен с рейтинг R, което значи, че лица под 17 години в Съединени американски щати би трябвало да бъдат съпроводени от възрастен, в случай че решат да го гледат. Което кара мнозина да имат вяра, че филмът ще ни покаже нецензуриран и откровен поглед към живота на Гомес.
 Селена Гомес, Mi Vecino, El Cartel и първата испанска продукция, която ще продуцира
Какво ще направи Селена Гомес за първи път

Изглежда обещаващо

Selena Gomez: My Mind and Me се чака да се появи по Apple TV.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР