След като ви показахме как 70-те отново ще ни вдъхновяват

...
След като ви показахме как 70-те отново ще ни вдъхновяват
Коментари Харесай

12 семпли, но елегантни рокли, с които ще посрещнем лятото

След като ви показахме по какъв начин 70-те още веднъж ще ни въодушевяват през лятото, то няма по какъв начин да не минем и насмалко лъх от 90-те, изключително във връзка с роклите. Донякъде това е златното десетилетие във връзка с модата, което не стопира да бъде насочна точка за дизайнерите и през този сезон. Но в този момент се фокусираме върху красиви, леки и доста ефирни летни рокли от времето, когато всички пеехме и танцувахме в ритъма на Кристина Агилера и Genie in a Bottle. Започваме с мрежестата рокля. Да, освен полата, която ви представихме предходната седмица, само че и роклята от плетена дантела или различен материал е шлагер за това лято. С прилепналата кройка вид „ нимфа “ и в миди или макси дължина, тя напоява стайлинга по едно и също време с женственост, само че и грациозен бохо изискан.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Lucy Williams (@lucywilliams02)

Ясно е, че няма по-полярен модел през 90-те години от по този начин наречената slip dress. Спомнете си за Кейт Мос, Гуинет Полтроу или даже Ванеса Паради… Тази рокля, въодушевена от сатенената нощница, още веднъж и още веднъж е на върха на наклонността. Достатъчно е да прибавим сандали и дребна чанта и можем да я носим от заран до вечер.

Ленът също явно е безконечен. От 90-те до наши дни тази съвършена материя за лятото е също толкоз съвършена за някоя семпла и ефирна рокля. Някои модели са чудесни за офиса, до момента в който други си купуваме за дълго чаканата почивка, с цел да я носим боли по пясъка.

Вижте цялата ни селекция от шопинг находки в галерията!
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Jeanette (@_jeanettemadsen_)

 
5 стилни и съвременни цветови комбинации, които носим това лято


 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР