След като Великобритания официално вече не е част от Европейския

...
След като Великобритания официално вече не е част от Европейския
Коментари Харесай

Презокеански надежди за бизнеса след Брекзит

След като Англия публично към този момент не е част от Европейския съюз, в този момент вниманието е ориентирано към построяването на нови търговски партньорства. С огромни очаквания са и представителите на дребния бизнес.

Собственикът на английска пекарна в Съединените щати счита, че Брекзит е късмет за напредък на бизнеса му. След години неустановеност и упования в този момент погледите са отправени към бъдещите търговски връзки, в това число сред Лондон и Вашингтон.

Пекарната в град Виена, северна Вирджиния, се радва на правилни клиенти. Тя предлага обичайни британски печива като класиката от Корноуол- с говеждо, картофи, моркови, лук, сол и черен пипер.
Никола Уилис-Джоунс, началник готвач: Коричката ни е страхотна. Хората харесват тъкмо това.
Екипът на шеф-готвача Уилис-Джоунс всяка седмица прави по две хиляди печива. Една от тайните им е, че към усета да вземем за пример на пиле барбекю прибавят ананас.

Собственикът на пекарната е щастлив най-много от обстоятелството, че може да придвижи обичания усет от вкъщи в Съединените щати.
Майк Бърджис, притежател на пекарната: Много от клиентите ни са американци, които идват точно поради връзката си с Англия.
А тази връзка може да се окаже още по-тясна след започването на договаряния за свободна търговия и отпадането на мита. За пекарната в щата Вирджиния това значи, че разноските за импорт на артикули доста ще намалеят.
Още по тематиката След Брекзит: Какво следва?
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР