След като станахме известни по всички световни медии като първата

...
След като станахме известни по всички световни медии като първата
Коментари Харесай

Ето я ИСТИНСКАТА причина за изтичането на данните от НАП!

След като станахме известни по всички международни медии като първата и единствена страна на света, в която цялото народонаселение е било хакнато и са му откраднали персоналните данни, специалисти от всички сфери (както обикновено) седнаха да разсъждават какво и за какво се е случило.

Информацията, която доближи до нас, несъмнено, е конфиденциална и би трябвало да я представим като „ неофициална “, тъй като се заклехме да не издаваме източника, сключихме пръсти и плюхме през рамо. От най-високо държавно равнище, от двама самостоятелни един от различен източника, само че доста близки до доста трибуквени абревиатури в републиката, разбрахме, че в действителност същинската причина за приключването на данните ни от Национална агенция за приходите е ретроградният Меркурий.

Това е събитие, което споделя играта на всички техники и може да ви побърка даже тостера у вас, какво остава за такава нежна система като базата данни на бирниците. Интересен факт, който научих в процеса на събиране на информация: „ бирник “ не идва от бира…

И, тъй като чувствам, че нещо не ми вярвате, ще приложа мнение на специалисти по назадничавост:


Както виждате, откри се същинската причина за приключването на данните от Национална агенция за приходите. Не можете да се сърдите на отбраната, за която, както знаете, са изхарчени доста милиони джоб-парà (като споделям „ джоб-парà, имам поради, че е парà от вашия джоб). Техниката е неподходящо повлияна, а не е несръчност или, не дай Боже – предумисъл! Едни споделят, че от Русия ни се подиграват, други – че арестуваният хакер и шефовете му са изкупителни жертви и цялата „ акция “ по задържането им, с все невъзможното „ разкодиране “, е режисура. Кой знае? Важното е, че същинската причина лъсна! Ексклузивно я прочетохте одеве!

Ако нещо цъкате недоверчиво с език, не забравяйте: и Тръмп разгласи преди време, че същинският палач на журналиста Хашоги е в действителност неприятният свят, в който живеем. Докладът на Централно разузнавателно управление на САЩ, че саудитският принц е виновен като гарант, нищо не значи. Истината е въпрос на пояснение, нали така…

Какво следва оттук насетне за данните ни?

Станалото – станало, само че какво да вършим оттук нататък? Потърсихме други специалисти по сигурност, с цел да ни оказват помощ в това. Според тях, нямаме доста варианти, откакто данните ни са изтекли от Национална агенция за приходите. Те посъветваха следното: отивате в най-близката (или друга – по избор) черква и се договаряте с попа. Той идва у вас и ръси със светена вода. Също по този начин ви идва в офиса и чете за здраве и гони злото. Други опции… нямате доста. И почвате да се молите, да!

Унесен в грижа за вас, аз напълно забравих да ревизира личните си данни дали са били хакнати от хакери, оказа се, че са, да. Ето какво ми изпратиха от Национална агенция за приходите:



Ако пък сте измежду няколкото незасегнати, би трябвало да отбележим: в случай че смятате, че сте нещо доста значими по този начин и ще се вършиме на интересни… я, незабавно да си въведете отначало данните в теча! Трябва да сме единни във всичко. Българи юнаци!

Веднага тук:



***

В други вести от района:

Седмицата бе извънредно интензивна и ни сервира и следното: Македония публично към този момент е Съединени американски щати на района: „ Двойно повече опити за незаконно прекосяване на границата на Северна Македония “. Всички желаят да имигрират при съседите. Армия са докарали македонците и отново – напор, не могат да се овардат. Никой не желае към този момент при нас, а при тях. Всичко загубихме – туристите, поради Гърция, имигрантите – поради Македония. Какво ще ни вземат още?

Докато се рових из македонския въпрос, разбрах, че съседите през миналата седмица означиха годишнина от гибелта на огромния им стихотворец Никола Вапцаров. В пост в групата Македонија во боја - Macedonia in color се завърза стабилен спор Вапцаров аджеба български стихотворец ли е или македонски. Стигна се до замяна на реплики и словесни битки, наложи се намесата на админите, които помолиха българите да не наглеят много-много и да се преценяват с историческите обстоятелства от богатата македонска история. Аз пък, да вземем за пример, не бях схванал, че са разстреляли Вапцаров… сà – правилно, че „ Риск печели, риск губи “ беше калпаво шоу, само че чак пък разстрел… малко извънредно.



Предполагам македонците – бидейки по този начин изобретателни – ще намерят метод да ни отмъстят, че сме им разстреляли поета. Не ми харесва тоя живот в очакване на най-страшното – македонската компенсация. Дано ни простят!

Но, говорейки за амнистия – по какъв начин аз да простя на ето тези предатели:

„ Българските туристи още веднъж превзеха плажовете в Северна Гърция “. За това ли се сражаваха дедите ни! Да им цялостните в този момент хотелите на византийците и да им храните сервитьорките! Малко ли им е целият свят, ами че и вие отидохте да им наливате пари в джобовете? Какво в този момент – внезапно плажовете, на които се изливат отходните канали по родното море, не ти харесват ли? Откога 70 лева за шезлонгче ти стана скъпо? Не е казусът в шезлонгчето, в мизерната заплата ти е казусът. Цървул! Ама доста се ядосах, значи!

Думи няма просто…

***

Румен Христов, който е началник на Съюз на демократичните сили и беше аграрни министър, пък ни сподели, че в този момент не би трябвало да дисциплинираме личните си прасета, а да се вземат незабавни ограничения! Отворих да прочета, взех решение, че става дума за дисциплиниране на Парламента или Национална агенция за приходите или друго трибуквие. Не познах! Без очила не съм видял. Пише: „ Сега не би трябвало да дисциплинираме СОБСТВЕНИЦИТЕ НА прасета, а да се вземат незабавни ограничения “. Е, струваше си да прочета въпреки всичко новината. Разбрах, че чумата по прасетата (за елементарните свине става дума, не за високопочитаемите държавни такива!) е страшна и ще опустоши бранша като… ами като чума.

Значи ли това, че ръсенето на вълча урина по границата с Румъния – като противопоставяне на преносителите – не е сработило? Е, какво следва? В какво да имам вяра към този момент? Значи ли това и че ръсенето със захар по пътищата не работи срещу произшествия и дупки? Разколебан съм.



***

Значи да обобщим:

Хакери ни откраднаха персоналните данни; македонците ни откраднаха имигрантите и май – един стихотворец (за гарнитура на едни царе, дето ни свиха преди време);гърците ни откраднаха туристите; чумата ни открадна животновъдството…

Ако, по някаква причина, ви се е доревало от събитията и новините през изтеклата работна седмица, не се косете. „ Плачът контролира сърдечния темп “. Имало е някаква изгода. Пуснете ги тия сълзи.

Ако и това не работи за общото ви утешение и баланс на нервите, не знам. Може би…



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР