След като стана известен с клипа за стековете за близо

...
След като стана известен с клипа за стековете за близо
Коментари Харесай

Пламен Пържолата: Станах известен, не мога да спя

След като стана прочут с клипа за стековете за близо 500 лв., Пламен Христов от с.Беломорци се оплака пред БТВ, че е станал прочут, а това тежи на него и на фамилията му и не може да спи.

„ Всеки желае да се снима с мен, споделят ми Пържолата. И дребни, и огромни деца идват. За 10 дни отидохме до „ Слънчев бряг “, с цел да си починем, само че не стана. Всеки един приказва за това, на всички места “, споделя Пламен.

Мъжът признава, че е подготвен да съди ресторантьорите - като отговор на тяхната закана да търсят правата си в съда, тъй като отива на ресторант, с цел да си поръча кюфтета, а не рибай стек. 

„ Не съм направил нищо на заведението - нещо да счупя или да не съм платил сметки, да съм обиждал. Просто ми стана забавно - за какво трябваше да заплащам тази сметка. Не чаках такава огромна сума да е. Цяла Европа към този момент за мен приказва “, сюрпризиран е Пламен. 

Приятелите му го поддържат.

„ Той не реагира нещо неверно, просто искаше да знае за какво е платил тази сума, която за него не е проблем, най-културно си заплати пържолата “, удостоверява Кристиян Кирилов.

Сега Пламен споделя, че и той е подготвен да заведе дело и да търси правата си в съда.

Пламен към този момент е в родното си село и тук против към два лв. за численост, хапва кюфтета от локалната скара. Мъжът живее и работи в Нидерландия и споделя, че постоянно е обичал да се храни в хубави заведения.

„ Винаги обичам да хапвам измежду разкош, на всевъзможни заведения за хранене съм бил, само че такова нещо не съм срещал – за три пържоли “, възмущава се Пламен.

 

 

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР