След като снощи протестиращите разположиха отново палатки за няколко часа

...
След като снощи протестиращите разположиха отново палатки за няколко часа
Коментари Харесай

Протестиращите сами махнаха палатките, движението по Орлов мост е отворено |

След като нощес протестиращите разположиха още веднъж палатки за няколко часа на Орлов мост, кръстовището тази заран е свободно. И трите основни кръстовища, блокирани в продължение на седмици, са отворени за придвижване.

На Орлов мост пейките, контейнерите за боклук и кашпите са отстранени от уличното платно и са сложени на тротоара. Постаментите, на които стоят орлите, са закичени с българския байрак. Кошчетата за отпадък са претъпкани и към тях се търкалят кенове от бира.

На кръстовището при Софийския университет табелите, с които се отбиваше придвижването в предходните дни, са на тротоара.

В тъй наречените Триъгълник на властта към момента се издига палатковият лагер на майките от „ Системата ни убива “, само че той се намира на тротоара пред някогашния Партиен дом. В момента има две палатки, две шатри и плътна редица инвалидни колички начело.

След края на вчерашното шествие до Орлов мост е взето решение за повдигане на палатковите лагери, с цел да не се пречи завърналите се от отпуск в София.

„ Орлов мост извърши своята цел и е знак на София. Нека да запазим положителното лице на орловия град “ сподели за БНР един от протестиращите в палатковия лагер на майките.

Движението е умерено.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР