След като САЩ обвиниха Китай в създаване на бионични войски,

...
След като САЩ обвиниха Китай в създаване на бионични войски,
Коментари Харесай

Франция ще прави армия от киборги

След като Съединени американски щати упрекнаха Китай в основаване на бионични войски, Франция стартира да основава свои лични.

Досега бионичните бойци бяха термин, който свързваме с филми и книги, само че скоро може да се появи на бойното поле. По-специално, бойците, които имат усъвършенствани технологии, които не изпитват болежка, имат гигантски качества и микрочипове в себе си, скоро биха могли да станат част от постоянните френски военни сили.



А точно френският комитет по нравственос на Министерството на защитата даде зелена светлина за развиването на тези софтуерни и биотехнологични благоприятни условия.

Френското Витистерство на защитата ги разгласи за "ключови в борбите " и обяснявайки решението, съобщи, че инсталирането на микрочипове във бойците, ще ги направи устойчиви на болежка, стрес и отмалялост.

Но микрочиповете биха могли да създадат и една стъпка по-далеч, позволявайки на бойците да се свързват с въоръжение, навигация и вероятно връзки.



Френската войска даже обмисля да сътвори протезни аксесоари, които да разрешат на бойците да имат напреднали физически, когнитивни и психически качества.
Това обаче не значи, че френските войски ще станат безчувствени роботи. Според, бойците би трябвало да съблюдават военните и филантропичните правила макар всички достижения.



Френският министър на защитата Флорънс Парли съобщи, че не чака бионичните войски да се трансфорат в действителност в близко бъдеще, само че добави, че е значимо да се основат предпоставки за потреблението на такива технологии и биотехнологии във френската войска.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР