След като със силната си трансферна селекция през миналото лято

...
След като със силната си трансферна селекция през миналото лято
Коментари Харесай

Спортният директор на Наполи иска да напусне клуба, Юве е фаворит за неговия подпис

След като със мощната си трансферна селекция през предишното лято оказа помощ на Наполи да завоюва първата си купа в Серия А от 33 години насам, спортният шеф на клуба Кристиано Джунтоли е подготвен да напусне, оповестяват италианските медии.

Договорът на ръководителя с Наполи е до лятото на 2024 година, само че все пак Джунтоли има желание да го приключи след края на този сезон и по тази причина води договаряния с клубния президент Аурелио Де Лаурентис. Местните медии изброяват редица претенденти за идващ клуб на 51-годишния италианец като британските Челси, Тотнъм и Манчестър Юнайтед. Въпреки това като любимец към този момент се обрисува Ювентус, където си търсят точно нов състезателен шеф, като тази позиция е вакантна след оставката на Федерико Черубини около следствията против „ Старата госпожа “. Част от пресата даже оповестява за реализирано съглашение сред двете страни, като се чака Джунтоли да вземе със себе си при „ бианконерите “ своите сътрудници Джузепе Помпилио и Стефано Стефанели.

Шефът на „ партенопеите “ е част от управлението им от лятото на 2015 година, като преди този момент е изпълнявал същите функционалности в Специя и Карпи. В Неапол са готови за напускането му и към този момент са си набелязали евентуален негов заместител в лицето на 40-годишния състезателен шеф на Емполи – Пиетро Акарди.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР