След като при срещата си с Радина Думанян, Цитиридис призна

...
След като при срещата си с Радина Думанян, Цитиридис призна
Коментари Харесай

Красавица от Пловдив омая Цитиридис, вижте какво призна СНИМ...

След като при срещата си с Радина Думанян, Цитиридис призна за първи път за връзката си в ефирен ефир, тази седмица той продължи да я обявява. Повод стана гостуването на артиста Влади Люцканов, който се завърна на телевизионния екран със сериала " Мен не ме мислете ". Той разказваше за щерка си Мила, също актриса, която има премия Икар дружно с Боряна Братоева, написа hotnews.bg.

При споменаване името на Боряна, музикантите на шоуто на гърка избухнаха в овации, а Цитиридис захилен изясни: " Пляскат, тъй като Боряна ми е гадже ". " Тя е доста положително момиче, не знам по какъв начин се е хванала с теб ", отвърна Люцканов. С Цитиридис Боряна се среща около присъединяване в неговото шоу. Паметливи фенове помнят, че при първото посещение на Боряна в студиото Николаос преди повече от две години той я засипа с похвали. По-късно професионалните им връзки са минали в персонални. Говори се, че двамата към този момент живеят дружно, доколкото това е допустимо в случай, че тя работи на щат в Пловдив.

Актрисата дълго отхвърляше да разяснява слуховете за връзката й с водещия. Тя споделяше, че избира да приказва за професионалния си живот, а не за персоналния. Нико пък споделяше, че е привързан, само че не споделяше името на дамата, която е откраднала сърцето му.

" Имам си гадже, по тази причина не си диря друго. Намерих точния човек! ", показа преди време той в обществените мрежи. В началото на септември двойката за първи път се появи публично дружно. Това стана на празненството, с което Би Ти Ви означи началото на новия тв сезон. Цитиридис беше водещ, а Боряна се появи късно вечерта, като се твърди, че са си тръгнали дружно. Но до момента не бяха разгласявали връзката си в ефир.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР