След като през 2022 г. Слънцето започна силно във футуристичния

...
След като през 2022 г. Слънцето започна силно във футуристичния
Коментари Харесай

Започва магичен месец: сезонът на Риби е тук, за да успокои хаоса

След като през 2022 година Слънцето стартира мощно във футуристичния Водолей, то се реалокира на идващото си място на небето: Риби. Днес, 18 февруари се гмурваме с главата напред в астрологичния сезон на Рибите, където мечтателите, създателите и романтиците сигурно ще процъфтяват до началото на сезона на Овена на 20 март. А през идващия месец ни чакат много занимания и щипка Нептунова магия.

Рибите освен приключват зимата, само че и целия зодиак, събирайки всички уроци и опит на останалите единадесет знака. За разлика от другите водни знаци, Рак и Скорпион, Рибите нямат обвивка или отбрана, което ги прави най-емпатичните знаци. Управлявани от Нептун, планетата на висшето или промененото схващане, и Юпитер, планетата на разширението, Рибите могат да се носят по невидимите канали на груповото съзнато като по вълна.

През сезона на Рибите състрадателната ни страна може да се прояви повече. Вероятно ще се почувствате по-способни да влезете в непознатите обувки и по-емпатични от несъмнено време насам. През този месец сънищата за мнозина ще бъдат доста интензивни и ярки.

Въпреки че това въодушевление към този момент витае във въздуха с помощта на Слънцето в Риби, при започване на този астрологичен сезон Слънцето, Нептун и Юпитер също се намират в знака на Риби.

Риби ще ви подтикне да бъдете състрадателни, възприемчиви и симпатични, само че в случай че прекалите с това, то може да докара до това да бъдете манипулирани и употребявани. Напълно обикновено е да оставите главата си да се издигне до облаците този месец, стига да не забравяте да държите краката си - или даже единствено един пръст - крепко стъпили на земята.
 Меркурий във Водолей до 9 март: препоръки от астролозите  Меркурий във Водолей до 9 март: препоръки от астролозите  Меркурий във Водолей до 9 март: препоръки от астролозите  Меркурий във Водолей до 9 март: препоръки от астролозите
Сезонът на Риби ще даде началото на един от най-важните планетарни аспекти на 2022 : съвпадът на Юпитер и Нептун в Риби. Самото съединяване се случва единствено един път на 12,5 години, само че тези две планети не са се срещали в Риби даже от 1856 година насам. Въпреки че тази планетарна връзка няма да доближи своята кулминационна точка преди сезона на Овена, сезонът на Риби в действителност е моментът, в който ще стартираме да виждаме по какъв начин тази рядка композиция се демонстрира за нас персонално и като колектив.

Освен този значим пренос, непрекъсната тематика на сезона на Риби през 2022 е романтиката. Това е по този начин, тъй като Венера и Марс ще се движат доста близо един до различен на небето. Тъй като Венера ръководи любовта, а Марс - секса, можем да чакаме да почувстваме надълбоко увлечение да се съсредоточим върху съществуваща връзка или да изградим нова.

Обърнете внимание на силата, която ни чака на 13 март , когато Слънцето и Нептун ще се съединят в Риби. Тогава мнозина ще изпитват повече безсилие, параноя, прочувственост, креативност и вътрешен глас към общата ни сила за деня. Това не е време за взимане на решения, а по-скоро за претегляне на разновидностите и обсъждане на всички благоприятни условия ". Претеглянето на опциите може да включва превръщане към околните ви, преди да извършите избор, който ще се отрази на остатъка от живота ви.

Но през този месец не трябва да се затормозяваме прекалено много, в сезонът на Риби би трябвало да се съсредоточим върху по-изразителни и душевни действия.

Време е да пречистим духа си, да обърнем внимание на фантазиите си, да се вслушаме в интуицията си и да творим по този начин.
Последният зодиакален знак желае да приемем сензитивните си страни, вътрешното си дете и артистичните си визии.
Отворете съзнанието си - позитивната сила на сезона на Рибите сигурно ще ви последва.

.
 Гадание по картинки: виж какво би трябвало да направиш за себе си до края на зимата  Гадание по картинки: виж какво би трябвало да направиш за себе си до края на зимата  Гадание по картинки: виж какво би трябвало да направиш за себе си до края на зимата  Гадание по картинки: виж какво би трябвало да направиш за себе си до края на зимата
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР