След като преди няколко седмици съпругът на Сашка Васева сподели

...
След като преди няколко седмици съпругът на Сашка Васева сподели
Коментари Харесай

Сашка Васева остава на лечение в Германия

След като преди няколко седмици брачният партньор на Сашка Васева показа обнадеждаващи прогнози от лекарите и заяви, че ще се приберат в България в скоро време, през днешния ден стана ясно, че изпълнителката остава в Германия, с цел да бъде продължено лекуването ѝ.

Припомняме ви, че Васева се болести с подлия вирус Ковид-19 в болничното заведение, откакто цялото поделение, в което е тя, мина през заболяването. За благополучие, гласовитата дама съумя да пребори болестта и към този момент е по-добре. Лекарите дават положителни прогнози, като споделят, че шансът зрението ѝ да се възвърне до две-три години е огромен. Но към този момент със брачна половинка ѝ са взели решението лекуването ѝ да продължи в Германия, без значение от средствата, които ще им бъдат нужни, с цел да останат.

В края на предходната година Сашка Васева претърпя две животоспасяващи интервенции, откакто ѝ бе открит израстък, поради който е изгубила зрението си. Според лекарите, итнервенциите минали чудесно, само че възстановителният развой е дълъг. Вече няма заплаха за живота на изпълнителката, на този стадий лекуването ѝ продължава в Германия, с нея работи и психотерапевт.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР