След като отпадна от Откритото първенство на Австралия, Григор реши

...
След като отпадна от Откритото първенство на Австралия, Григор реши
Коментари Харесай

Гришо направи най-големия подарък на майка си

След като отпадна от Откритото състезание на Австралия, Григор реши да си даде малко пауза от тениса, до момента в който възвърне силите и душeвността си. Това е времето, което най-хубавият ни български тенисист посвети на родителите си.

Григор направи голяма изненада на майка си Мария, като се прибра в родния Хасково и участва на рождения й ден. Снимката им в обществените мрежи, несъмнено, натрупа лайкове и мнения със скоростта на светлината, а почитателите на Гришо към този момент са сигурни, че тази няколкодневна пауза ще се отрази доста добре на гения ни.

Идването на Григор в България обаче, не е обвързвано единствено с хубавия празник на майка му. Тенисистът пристигна, с цел да уважи обичания си дядо, умрял преди година. Наскоро Димитров пусна и фотоси от срещите си с локални деца в Перник, за които написа, че ги е очаквал с неспокойствие.

„ Очаквах с неспокойствие визитата си на тези невероятни деца, само че не чаках да си потегли толкоз въодушевен. Тяхната мощ, усмивки и смях бяха най-важното нещо за мен през годината. Такива моменти ме карат да съм признателен за дребните почивки от спортния сезон. С неспокойствие чакам идната среща с новите си другари и невероятните хора, посветили живота си, с цел да им помагат”, написа Григор в обществените мрежи.

Както към този момент се знае, най-хубавият ни тенисист няма да играе на шампионата в зала „ Арена Армеец”, който стартира след броени дни. Той трябваше да пътува към Ротердам, където предходната година игра край там, само че отстъпи на Роджър Федерер. Турнирът започва на 11 февруари, само че в последните дни стана ясно, че българският тенисист няма да може да вземе присъединяване поради травма, обвързвана с инфектиране на сухожилието на дясното рамо.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР