След като от ВМРО обявиха, че ще се явят на

...
След като от ВМРО обявиха, че ще се явят на
Коментари Харесай

НФСБ поиска да се яви с ВМРО на евроизборите

След като от Вътрешна македонска революционна организация оповестиха, че ще се явят на изборите за Екологичен потенциал независимо и лидер за листата им ще е актуалният сегашния евродепутат Ангел Джамбазки, от НФСБ приканиха съдружния си сътрудник да размишления.

"Призоваваме нашите съидейници от Вътрешна македонска революционна организация да трансформират своето решение и да се върнат на масата на договарянията в името на всички български патриоти и на България! Не рушете мъчно съграденото единение на патриотичния фронт ". Това се показва в позиция на НФСБ, публикувана до медиите. Тя е подписана от Валери Симеонов, Валентин Касабов, Данчо Хаджиев, Борис Ячев.

"Ние, членовете на Националния изпълнителен комитет на НФСБ, отстоявайки убеждението, че дружно сме по-силни, останахме сюрпризирани от непредвиденото решение на Вътрешна македонска революционна организация за независимо явяване на изборите за Европейски парламент. През последните два месеца водим двустранни договаряния с Вътрешна македонска революционна организация за взаимно явяване на изборите за Европейски парламент. За страдание, с решение на управлението на Вътрешна македонска революционна организация тези диалози бяха прекъснати едностранно, без предупреждение ", се споделя още в позицията, публикувана от партията на Валери Симеонов.

Позиция на НФСБ

Ние, членовете на Националния изпълнителен комитет на НФСБ, отстоявайки убеждението, че дружно сме по-силни, останахме сюрпризирани от непредвиденото решение на Вътрешна македонска революционна организация за независимо явяване на изборите за Европейски парламент.

През последните два месеца водим двустранни договаряния с Вътрешна македонска революционна организация за взаимно явяване на изборите за Европейски парламент. За страдание, с решение на управлението на Вътрешна македонска революционна организация тези диалози бяха прекъснати едностранно, без предупреждение.

Водени от дълга си към нашите гласоподаватели и желанието да бъдем единни в името на бъдещето на България, ние за следващ път подаваме ръка на колегата ни Вътрешна македонска революционна организация. Убедени сме, че родолюбивите идеали, които отстояваме дружно в българския Парламент не би трябвало да бъдат жертвани поради персонални ползи и тяснопартийни нарцисизъм и упоритости.

Нека напомним, че точно НФСБ беше в основата на нашето обединяване още през 2014 година, както и в днешното 44 Народно заседание. Точно в името на това единство НФСБ извърши всеотдайност и отдръпна своята кандидатура на президентските избори през 2016 година, отстъпвайки на сътрудниците от Вътрешна македонска революционна организация и „ Атака “ президентското и вицепрезидентското място. Това донесе и най-високия триумф за патриотичното обединяване в цялата история на България.

Затова, призоваваме нашите съидейници от Вътрешна македонска революционна организация да трансформират своето решение за независимо явяване на евроизборите и да се върнат на масата на договарянията в името на всички български патриоти и на България!

Убедени сме, че единението ни прави по-силни!
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР