След като миналата седмица Сузанита показа чрез постове и сторита

...
След като миналата седмица Сузанита показа чрез постове и сторита
Коментари Харесай

Марк на Сузанита с разтърсваща изповед за раздялата

След като предходната седмица Сузанита сподели посредством постове и сторита в обществените мрежи, че раздялата й с Марк Славов е към този момент факт, той също да отговори на всичко, което се изписва по негов адрес в последните няколко дни.

Постът му в Инстаграм предизвика внимание поради откровения си звук, който евентуално ще няма да остави равнодушна и самата Сузанита.

" Името ми е непрекъснато в някакви жъли медии и ме изкарват надали не, че съм най-лошият човек на света, най-лошият татко, че съм изневерявал и какво ли още не. И което най-боли е, че не съм го заслужил с безусловно нищо и гордо мога да кажа, че нямам капка виновност ", написа той.

Марк е декларира, че приема обстановката съществено и ще поеме отговорност към към момента нероденото си дете. " Защото татко му го обича повече от всичко и ще преобърне света за него ". Спортистът декларира още, че съвестта му е чиста пред Господ и отхвърля да разяснява какво тъкмо се е случило, тъй като почита персоналния живот на Сузанита.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР