След като миналата година “Демократична България не пожелаха да подкрепят

...
След като миналата година “Демократична България не пожелаха да подкрепят
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Ех, Христо Иванов, ех, Ице, старата любов ръжда не хваща

„ След като предходната година “Демократична България ” не пожелаха да поддържат държавно управление на малцинството на “Има подобен народ ”, в този момент ще предложат държавно управление на малцинството и ще чакат да ги поддържа Бойко Борисов . Ще чакат поддръжка от индивида, който назовават мафиот и който арестуваха. Но който в действителност доста обичат “, това разяснява във фейсбук профила си водачът на Има Такъв Народ Станислав Трифонов.

По-рано през днешния ден стана ясно, че  „ Продължаваме Промяната “ и „ Демократична България “ са подготвени за държавно управление на малцинството.  „ България стои в политически вакуум. Тук сме, с цел да кажем, че имаме подготвеност, в случай че вторият мандат пристигна при нас, да работим за образуването на правителство на малцинството “, съобщи на взаимен брифинг с Демократична България съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков.

„ Ех, Христо Иванов, ех, Ице, остарялата обич наслойка не хваща. Това е смешка . Аз обичам шегите “, разяснява Трифонов развиването на обстановката и декларираните позиции от партиите.

По думите му и “ Продължаваме промяната ”, и “Демократична България ” постъпват безочливо, лицемерно и безсрамно.

В името на това да се докопат до властта . И това е ясно за всеки естествен човек “, добави Трифонов.

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР