След като изигра представление №200 на култовия си моноспектакъл Грамофонът,

...
След като изигра представление №200 на култовия си моноспектакъл Грамофонът,
Коментари Харесай

Виктор Калев с Грамофонът тръгва на лятно турне

След като изигра зрелище №200 на паметния си моноспектакъл " Грамофонът ", Виктор Калев потегля на лятно турне в цялата страна. Неговото музикално странствуване през годините, изпълнено с носталгия, комизъм и обич, както и с известни евъргрийни на най-големите звезди в българската поп музика, ще гостува в градовете Русе (17 август), Стара Загора (22 август), Варна (24 август), Пловдив (28 август) и Бургас (30 август). Представлението, което е по персонални истории на обичания артист, ще зарадва и нашите сънародници в Швейцария, в Женева (3 юни) и в Цюрих (4 юни).

Виктор Калев всякога играе като за първи и като за финален път в " Грамофонът ". В този автобиографичен концерт-спектакъл феновете остават запленени от интимната атмосфера и прочувствената мощ на разказите от живота на известния артист. Виктор споделя с публиката своите прекарвания, компликациите, очакванията и насладите, като на фона на известни български песни основава същинско театрално шоу.

Публиката е отнесена на едно същинско странствуване във времето. " Грамофонът " е история за фантазиите, упоритостта и сбъднатите очаквания, които са ентусиазъм за всеки, който си слага цели и се стреми към тях. Този театър е опцията всеки един да бъд част от вълнуващото странствуване на един огромен български актьор.

Вдъхновението на Виктор Калев потегля още от детството, когато не стопира да слуша виниловата плоча " Осветени пози ", мюзикъл от композитора Атанас Косев по текстове на Георги Ивчев и Любомир Пеевски. В спектакъла с песни и хуморески вземат участие едни от най-легендарните ни актьори и реализатори като: Стефан Данаилов, Емил Димитров, Георги Калоянчев, Константин Коцев, Татяна Лолова, Григор Вачков и други. Световната персона, която въодушевява Виктор, е Чарли Чаплин, който го стимулира да си споделя, че е безпределно значимо да разсмива хората, въпреки от време на време да е през сълзи. " Грамофонът " е концерт-спектакъл, в който всеки може да се наслаждения на многочислените гении на родния артист и да се потопи в една история, която няма да остави никого безучастен. Сспектакъл, който е непропусната опция за всички фенове на театъра и музиката.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР