След като издаде всички подробности около развода си с Даниел

...
След като издаде всички подробности около развода си с Даниел
Коментари Харесай

Като гръцка богиня: Алекс Богданска смая всички с тази рокля

След като издаде всички детайлности към развода си с Даниел Петканов, Алекс стегна куфарите и отпътува на отмора в Гърция, където си прекарва повече от добре. Миналата седмица тя показа, че се е впуснала в ново предизвикателство, като разгласява малко видео от първия си урок по уиндсърф.

В неделя вечер пък Алекс реши да покаже, че несъмнено е от дамите, които популяризират хубостта на българките, където и да са. Моделката показа няколко фрагмента от следващата си купонджийска вечер, на която сигурно е събрала погледите на всички господа.

Богданска се щракна на фона на красива панорама в Атина, облечена в невероятна блестяща рокля. Едва ли някой може да отмести взор от безкрайните ѝ крайници, а силуетът на тоалета обрисува съвършено женствените ѝ извивки. За да бъде още по-стройна, някогашната госпожа Петканова заложи на сандали на високи токчета, а прическата и гримът ѝ бяха тъкмо като на приказна гръцка богиня.

 Александра Богданска

Серията от фотоси тя кръсти "Хрониките на Атина ", от сторитата ѝ виждаме пък, че освен е била неземно красива, само че си е прекарала ужасно в другарска компания.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР