След като дамите проведоха своя тенис турнир в красивия швейцарски

...
След като дамите проведоха своя тенис турнир в красивия швейцарски
Коментари Харесай

Фонини е начело в схемата в Гщаад

След като дамите организираха своя тенис шампионат в красивия швейцарски град Гщаад, идната седмица е ред на мъжете да премерят силите си в полите на Алпите наоколо до френската граница. Гщаад е спирка от международния тур още от 1915 година, като е излъчвал първенци като Рой Емерсън, Илие Настасе, Гийермо Вилас, Кен Розуол, Стефан Едберг, Евгени Кафелников и Роджър Федерер.

This view never gets old
So happy to be back in Gstaad #TheGirlsAreBackinTheAlps pic.twitter.com/YuMlrwO2wV
— Timea Bacsinszky (@TimeaOfficial) July 16, 2018
Защитаващият купата си от предишния сезон Фабио Фонини е първи в главната скица и стартира против квалификант или благополучен губещ. Интересно е, че четвъртият подложен Андрей Рубльов се включва във втори следващ шампионат след трите месеца лечение на травма в гърба и ще би трябвало да се оправи с хора като Гуидо Пея, Паоло Лоренци, Матео Беретини и Раду Албот.

Main Draw Singles is out!#JSSSOPG #ATP #Gstaad pic.twitter.com/p3Uj1vninW
— Swiss Open Gstaad (@SwissOpenGstaad) July 21, 2018
Борна Чорич е трети подложен и в четвъртината му са Робин Хаасе и Денис Истомин, както и Феликс Оже-Алиасим, който в Умаг изпоти до прекаленост Рублев в три сета. След повече от месец неявяване Роберто Баутиста-Агут се завръща в деяние и е в компанията на Гийермо Гарсия-Лопес, Таро Даниел и Хауме Мунар.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР