След като бе оневинен от прокуратурата по обвиненията на Диана

...
След като бе оневинен от прокуратурата по обвиненията на Диана
Коментари Харесай

Юлиан Вергов Никога не съм удрял Диана Димитрова и всеки, който твърди обратното е лъжец!

След като бе оправдан от прокуратурата по обвиняванията на Диана Димитрова за принуждение, известният артист Юлиан Вергов даде на “24 часа ” за първи път своята позиция по случая.

 

Досега той отхвърляше да разяснява тематиката, тъй като Димитрова на никое място не го обвиняваше обществено, а единствено намекваше. След като излезе постановлението на прокурор Иво Боев, с което се приключва инспекцията против него, Вергов излиза с първата си позиция. 

 

Публикуваме я без съкращения.

 

Що се отнася до случая, който се раздуха, мога да кажа следното: До този миг не взимах отношение по тематиката по няколко аргументи.

 

Първо. Умишлено на никое място не бе упоменато моето име, т.е. нямаше съответно обвиняване към мен.

 

Второ. Аз считам, че когато човек е почтен, е извънредно унизително да стартира да се оправдава. Единственото, което се прави в такива случаи, е да се въоръжиш с самообладание и да изчакаш (или да направиш всичко възможно) истината да излезе нескрито, което постоянно се случва по един или различен метод.

 

Трето. Както, допускам, всеки родител на мое място би направил, избрах да спестя на детето и фамилията си последствията от каквото и да било мое появяване в медиите по този мотив. Независимо по какъв начин се отрази това върху мен и какво ми костваше.

 

А и защото течеше предварителна инспекция, не считам, че беше редно да се манипулира публичното мнение по какъвто и да било метод. Друг е въпросът, че други го направиха и с помощта на подмятания и внушения манипулираха освен публичното мнение, а даже и самата прокуратура, която се самосезира. Затова изчаках прокуратурата да излезе със умозаключение, както е редно да се направи. Това стана и всички знаем резултата.

 

А в този момент за протокола:

Запознах се с Диана Димитрова на фотосите на сериала “Откраднат живот ”. Имахме близки другарски и професионални взаимоотношения. Единственият спор, който съм имал с нея, е бил чисто вербален. Tова се случи пред част от екипа на сериала.

 

Поводът беше видяни от мен (в телефона на щерка ми) текстови и гласови известия от Диана Димитрова, чието наличие не поисквам на никой родител да види и чуе в телефона на петнадесетгодишното си дете. Повярвайте ми, не желаете да знаете какво видях там. 

 

И все пак държа да заявя напълно ясно, че аз в никакъв случай не съм удрял Диана Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо принуждение от моя страна.

Всеки, който твърди противоположното, е чисто и просто измамник.

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР