След извършен оглед на състоянието на детските площадки в града,

...
След извършен оглед на състоянието на детските площадки в града,
Коментари Харесай

Община Видин подменя счупени люлки на детски площадки

След осъществен оглед на положението на детските площадки в града, от Общинското дружество „ Чистота, озеленяване и благоустройство “ започнаха да слагат нови люлки на мястото на счупените. Досега това е направено на три места в Крайдунавския парк (срещу Художествената изложба, до Телеграф капия и до Речна гара), до някогашната поликлиника и на площад „ Ташкюприя “. Дейностите не престават, като се ремонтират и други счупени уреди, с цел да се обезпечат безвредни условия за игра на децата. Това заяви шефът на предприятието Емилиян Евтимов. А там, където има по-буйна растителност към детските площадки, тя се разрежда и оформя, като пространството се почиства.
 Премахнаха рискови здания във Видин Премахнаха рискови здания във Видин
Обследванията на сходни постройки се правят по тъжби на жители или сигнали от чиновници на отдел „ Контрол и запазване на общ...
Не стопира и работата в парк „ Владикина бахча “, откъдето се извозва остарялата шума и клоните, останали след кастренето на дървета и шубраци. Всичко това ще завърши до понеделник и жителите ще могат да се любуват на прелестния тип на актуализирания парк. Предвижда се също в парка да бъдат сложени нови пейки, а развалените на територията на целия град да се подменят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР