След изумителния обрат срещу Интер отборът на Милан вдигна самочувствието

...
След изумителния обрат срещу Интер отборът на Милан вдигна самочувствието
Коментари Харесай

След триумфа над Интер: Милан надъхан да изхвърли Лацио от Купата на Италия

След изумителния поврат против Интер тимът на Милан подвигна самочувствието си и се устремява към нов значим дуел - четвъртфинален конфликт за Купата на Италия против Лацио. Срещата на " Сан Сиро " е през днешния ден с начален час 22.00 българско време, като ще дефинира кой ще играе на полуфинал.
Милан и Лацио се облизват за Купата на Италия
Милан се завърна в борбата за купата в Серия А, само че сигурно има високи упоритости за спечелването и на Купата на страната. Лацио пък заема шесто място в шампионата и наподобява все по-трудно да се добере до топ 4. Поради тази причина Купата също се явява извънредно значим шампионат за тима, който може да им донесе трофей.


7 мача без тъждество сред Милан и Лацио
За днешния дуел efbet предлага 1.90 коефициент за победа на Милан, 3.90 за тъждество и 4.10 за победа на Лацио. В последните седем мача между тях Милан и Лацио не са завършвали при еднакъв резултат - четири победи за " росонерите " и три за " орлите ". Пазарът за двоен късмет 1/2 (Лацио или Милан да победи) е с коефициент 1.30.

Четири от последните пет мача сред Милан и Лацио са приключили с над 2,5 гола. Единствено в последния мач " росонерите " завоюваха с 2:0 (под 2,5 гола). Коефициентът на efbet за над 2,5 гола в мача е 1.80, а за под 2,5 гола - 2.15.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР