След излизането на книгите, посветени на темите за любовта и

...
След излизането на книгите, посветени на темите за любовта и
Коментари Харесай

Очевидната скрита истина за секса

След излизането на книгите, отдадени на тематиките за любовта и страстите, известният астролог Хули Леонис се завръща с третото заглавие от поредицата „ Очевидната скрита истина “. Този път създателят разобличава всичко това, което не знаем за секса, разкрива тайните на интимния свят и потвърждава, че всеки от нас може да бъде благополучен. Но единственият метод това да се случи е да се вслушаме в личната си истина, а не да се опитваме да се вместим в груповата енергийна рамка.
С неповторимия си жанр на поднасяне на информацията в „ Очевидната скрита истина за секса “, издавана от „ Апостроф “, Хули Леонис потапя читателите в тематиката за мъжката сила, тъй като тя е тази, с която свързваме концепцията за секса, а момчешката – нейният предвестител. Стъпка по стъпка създателят ловко ни води по пътя към познанието за половото прекарване като източник на ентусиазъм и положителна сила, която се случва в тялото на индивида и намира връзка с всяка една сфера от живота му.
 Ново издание на Дневник на чумавата година от Даниел Дефо Ново издание на " Дневник на чумавата година " от Даниел Дефо
„ Написана през 1722 година, тази е книга е настояща и през днешния ден. Особено през днешния ден “, написа „ Гардиан “ „ Дневник на чумава...
Според Хули Леонис сексът е кулминационната точка на хубостта в връзките, а не е началото им. Той може да е магията на сливането и най-силният и първокласен енергообмен на високовибрационни прекарвания, в случай че се базира на топлина, страсти и обич. Но е допустимо сексът да се трансформира в инструмент за отчаяние и източване на сила. Да бъде отрова за душата. Кой път ще изберем – зависи от нас самите.
„ Очевидната скрита истина за секса “ недвусмислено потвърждава, че познанието за страстите, за секса, за любовта, за родовата сила – всичко това ни оказва помощ по-добре да разберем себе си, а този развой ще ни да даде опция по-успешно да се свържем и с останалите. Преди да се случи всичко това, би трябвало да стартираме с революцията, или казано с други думи, смяната на личната позиция.
Тази гражданска война не се свързва с външния свят, който ни заобикаля. Това е революцията, която ще създадем вътре в себе си. Това е новият взор, с който ще погледнем на себе си и на света към нас.
Новата книга на Хули Леонис ще бъде показана на специфична онлайн премиера в Деня на влюбените, 14 февруари, от 18:00 ч. във фейсбук страницата на издателство „ Апостроф “.
 Малката господарка на Голямата къща – още веднъж излиза на българския пазар " Малката господарка на Голямата къща " – още веднъж излиза на българския пазар
„ Малката господарка на Голямата къща “ е последният разказ, който Джек Лондон разгласява приживе. Издадена една година преди смъ...
Хули Леонис e един от най-популярните астролози в България, прочут с дългогодишната си процедура и със своя новаторски способ на работа. Специализира сферата на персоналните взаимоотношения, постоянно настояща и значима тематика в живота на всеки от нас: връзките родители–дете, партньорските взаимоотношения, връзката на индивида със самия себе си. Хули Леонис съчетава класическото астрологично знание с проучването на родовата сила и пречупва тълкуванията си през сферата на логиката на психиката.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР