Той ще се срещне с почитателите си на Пролетния панаир

...
Той ще се срещне с почитателите си на Пролетния панаир
Коментари Харесай

Португалският бестселър писател – в България

Той ще се срещне с феновете си на Пролетния панаир на книгата, където ще раздава подписи. 

Очакваме ви на 27 май, понеделник, от 18,00 часа на шатра № 40 – „ Хермес “.

По време на визитата си в България Жозе Родригеш душ Сантуш ще бъде и специфичен посетител на  Галавечер Хоризонти 2024, проведена от сп. „ Мениджър “. Събитието се организира под патронажа на президента на Република България и на него присъстват  представители на бизнеса. Галавечер Хоризонти тази година е под надпис „ Култура и развито общество “, а лекцията, която Жозе Родригеш душ Сантуш ще изнесе, е „ Как Спиноза създава/формира Запада “.

Изборът не е инцидентен, защото идната книга на бестселъровия публицист, която ще излезе със знака на „ Хермес “ през есента, е „ Тайната на Спиноза “.

Водещ на централните вести, боен кореспондент, бестселъров създател и академични учител, Жозе Родригеш душ Сантуш се подрежда измежду най-популярните и уважавани персони в Португалия.

Той става прочут като публицист с романа „ Кодекс 632 “, който се трансформира в литературна сензация и бестселър № 1 на 2005 година в Португалия.

С „ Божията формула “ Сантуш се утвърждава като водещо име в актуалния европейски интелектуален трилър. На извънреден интерес се радват и романите му „ Седмият щемпел “, „ Последната загадка “, „ Ръката на сатаната “, „ Ключът на Соломон “, „ Божият яд “, „ Сигнал за живот “, „ Ватиканът “, „ Безсмъртния “, „ Мъжът от Константинопол “, „ Милионерът в Лисабон “, „ Героичната арка “, „ Любовницата на губернатора “, „ Фокусникът от Аушвиц “ и „ Ръкописът от Биркенау “.

Жозе Родригеш душ Сантуш е извънредно известен в България, където гостува за шести път.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР