След изборите ще изчистим службите, за да спрат да бъдат

...
След изборите ще изчистим службите, за да спрат да бъдат
Коментари Харесай

Манолова: Ще изчистим службите. Ако трябва, ще бъдат преосновани

" След изборите ще почистим службите, с цел да спрат да бъдат за политическа приложимост. Операцията " Чисти ръце " на Бойко Рашков би трябвало да бъде продължена, само че да има и законодателна самодейност. Ако би трябвало службите ще бъдат преосновани ". Това съобщи водачът на „ Изправи се! Мутри вън! “ Мая Манолова пред NOVA.

От " Изправи се! Мутри вън! " ще предложат основаването на анкетна комисия, която да откри подслушванията. Нейното мнение е, че кабинет, формиран от партиите на митинга след вота на 11 юли ще има, тъй като това е упованието на жителите.

" Част от министрите не престават линията на Комисията за проверка на ръководството на ГЕРБ. Осветяването на истината ще продължи, идва Видовден ", показа Манолова.

Тя опроверга клюки за това, че Борисов я е избрал за омбудсман и й е оказал помощ за интервенция.

" Почтеният бизнес може да бъде спокоен, той не желае да заплаща повинност по 40%, желае да работи умерено, ще му го осигурим в идващото ръководство ", разяснява водачът на „ Изправи се! Мутри вън! “.

Манолова призна още веднъж, че се е срещала с Васил Божков преди кметските избори. Но съгласно нея финансовият министър на Борисов не е събрал 700 млн. от хазарт.

" Очаквам доста тежка и мръсна акция. На изборите в София се изправих срещу мутрите, те бяха направени от ъндъграунда, от този момент до момента се води кална акция против мен и хората ми. Със сигурност ще съчинят компромати, с които да ни ударят ", съобщи още Мая Манолова.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР