След и Лондон дойде ред и на Милано да посрещне

...
След и Лондон дойде ред и на Милано да посрещне
Коментари Харесай

17 елегантни стайлинг идеи от улиците на Милано

След и Лондон пристигна ред и на Милано да посрещне публицисти, инфлуенсъри и звезди за своята Седмица на модата, в границите на която най-известните италиански марки демонстрират своите сбирка за пролет/лято 2023. Не можем да отречем, че след пандемията, тя си върна онази зрелищност и искра от преди нея. От Парис Хилтън, която дефилира за Versace като Barbiecore младоженка, през, която стана част от ревюто на Bottega Veneta, до следващата изненада на Алесандро Микеле от Gucci. Той показа новата си сбирка, употребявайки модели близнаци, с цел да покаже двойнствената, която съществува във всеки от нас. Така направи следващото запаметяващо се шоу.
               

 Байдън се закани на Русия 24 септ 2022 | Съединените щати " ще работят със съдружниците си и сътрудниците си, с цел да вкарат спомагателни наказания против...
Извън светлините на прожекторите обаче Милано е не по-малко въодушевяващ и из улиците си, където като че ли инфлуенсърите най-дръзко показват стилните си приумици. От една стана виждаме извънредно елегантни костюми в неутрални и ярки цветове (за къде без тях тази есен), а от друга - еклектични стайлинг решения с основната роля на и денима. Материите, които този сезон още веднъж са подготвени да бъдат втората ни кожа.
               

Можем да кажем, че всеки подробност е изкусен до последно, тъй като аксесоарите способстват за завършеността на аутфита, тъй че макси бижута, стилни очила, дълги ръкавици в ярки нюанси и дребни чанти вършат тъкмо това. И то по най-изискания метод.
               

 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР