След грандиозния успех в края на миналата година, най-големият български

...
След грандиозния успех в края на миналата година, най-големият български
Коментари Харесай

„Оркестър без име“ се завръща през април

След грандиозния триумф в края на предходната година, най-големият български мюзикъл „ Оркестър без име “ се завръща с две нови дати. Поради големия интерес, продукцията още веднъж ще изгрее на сцената на зала „ Арена Армеец “ в София на 28 април 2018г. и в пловдивската зала " Колодрума " на 30 април.

Билетите са към този момент в продажба, а феновете ще има опция да се насладят още веднъж както на впечатляващата сценография, образна и художествена идея, по този начин и на брилянтната актьорска игра на едни от най-хубавите родни театрали.



Междувременно чаровната актриса и модел Диляна Попова, която е част от актьорския състав на „ Оркестър без име “, провокира същински възторг измежду почитателите на една от най-големите сръбски звезди - Саша Ковачевич. Поводът е новият клип на поп изпълнителя, в който Попова влиза в ролята на неговата обичана. Премиерата на прочувствената балада „ Bez tebe me nema “ бе едвам преди седмица в международната мрежа за видеосподеляне, само че към този момент има над 4 милиона прегледа и хиляди позитивни мнения.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР