След грандиозния успех на Отбор Галена в последния сезон на

...
След грандиозния успех на Отбор Галена в последния сезон на
Коментари Харесай

Галена: Oчаквам от колегите ми да се опитат да ми отнемат короната

След грандиозния триумф на Отбор Галена в последния сезон на “Гласът на България ", нямаше по какъв начин попфолк звездата на " Пайнер “ още веднъж да не бъде измежду четиримата ментори, които ще правят оценка новите гении в телевизионното риалити.

Хитовата изпълнителка изведе гласовитата Петя Панева до купата “Глас на България " в предишното издание, като за първи път фолклорна изпълнителка завоюва и менторите, и феновете със своите майсторски осъществявания на обичани национални песни.

Мастър Иван Лечев, който три пъти преди този момент бе треньорът-победител в другите сезони, остана без " короната “ си.

През седмицата уредниците на предаването оповестиха, че двамата се причисляват към Дара и Любо Киров и към този момент е явен цялостният, извънредно мощен и несъмнено живописен треньорски състав в деветия сезон на шоуто, което приковава вниманието на телевизионните фенове.

" Гласът на България “ ще бъде бъде още веднъж в ефир тази есен по bTV, а фотосите за новото издание занапред предстоят.

Галена не скри вълнението си от новината и побърза да показа страстите със своите фенове в обществените мрежи.

“Нямам самообладание да стартираме работа по новия сезон на " Гласът на България “! Миналата година имаше известно терзание преди началото, само че в този момент в действителност се вълнувам и съм нетърпелива да чуя новите гласове. Очаквам още повече гений, участници, които да ни завладеят с пеене, харизма, наличие. След успеха на Петя Панева и #ОтборГалена, чакам моите обичани сътрудници от треньорския състав да се постараят да ми лишават короната, само че още веднъж ще дам всичко от себе си за своя тим. “Гласът на България " е едно прелестно преживяване и съм щастлива, че още веднъж ще бъдем дружно! " – написа певицата.

Последователите й пък се надяват обичаната им певица още веднъж да докара до купата " Гласът на България “ гений от новия си тим.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР