След гласуването на кандидатурата на избраната за председател на 46-то

...
След гласуването на кандидатурата на избраната за председател на 46-то
Коментари Харесай

Кадиев: Така ще върнете Борисов на власт

След гласуването на кандидатурата на определената за ръководител на 46-то Народно заседание Ива Митева от " ИТН " единственият дал своя вот " срещу " - Георги Кадиев от " Българска социалистическа партия за България ", изиска думата, с цел да изясни негативния си избор.

Той сподели, че повода не били качествата на Митева. Това гласоподаване е тест за избора на държавното управление. Липсата на разговор обаче ще докара до възможното връщане на ГЕРБ на власт. Затова би трябвало да стартираме договаряния, публични, завършващи със съглашение. Има смисъл от подписано съглашение, с цел да няма импровизации, с цел да няма изненади, с цел да знаем какво следва. Дори когато подписваме с кабелна телевизия. Ние подписваме контракт. Затова не поддържах Ива Митева - тъй като няма диалози, съобщи Кадиев.

По думите му левицата нямало да поддържа и държавното управление на " ИТН " затова.

Прокарването на разграничителни линии - статукво и антистатукво, не е вярно. Няма партии на статуквото, има хора на статуквото. Няма корумпирани партии, има корумпирани хора, акцентира депутатът от " Българска социалистическа партия за България ".

Бел.ред.
И двете партии, Има Такъв Народ и ГЕРБ, на думи са твърдо за мажоритарния избор и имат общо 128 депутата. Ще вкарат ли мажоритарни избори в два тура?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР