След фурора на Кой да знае през зимата ще има

...
След фурора на Кой да знае през зимата ще има
Коментари Харесай

Шоуто Кой да знае със Сашо Кадиев се завръща през май

След фурора на Кой да знае през зимата ще има сезон през май

Предаването на Сашо Кадиев " Кой да знае " ще има нов сезон. Куиз шоуто, което започва на 1 януари, е избило рибата и тотално печели борбата за рейтинга с конкурентната Нова тв, която по това време излъчва " Черешката на тортата ", разбра " България Днес " от свои източници.

Още във финалния епизод на " Кой да знае ", излъчен на 16 февруари, Кадиев показа, че най-вероятно не се сбогува с почитателите на шоуто. А единствено си споделят сбогом и до скоро. Причината за това е, че Кадиев е наясно с бъдещето на шоуто още от седмици.

Зрителският интерес кара бТВ да върне предаването, чието лице е Кадиев, през май, когато приключат другите шоупрограми, заложени в програмата - " Ергенът ", " Денсинг старс " и " Аз обичам България ". В последното още веднъж ще гледаме Малкото Евро, както е именуван артистът поради майка си Катерина Евро. Той е един от капитаните на " Аз обичам България ", което започва предишния петък.

Кадиев е измежду най-харесвани фрагменти на частната медия. Синът на Катето Евро прекара куп години в " Преди обед ", само че реши да напусне утринното предаване поради липса на свободно време. Целият сезон на " Кой да знае " се снима в границите на няколко дни, което идеално пасва на изискванията на Сашо.

Още не е ясно кои ще бъдат капитаните в " Кой да знае ". В първия сезон тимовете бяха водени от Милица Гладнишка и артиста от " Татковци " Христо Пъдев. Няма да е изненада, в случай че сътрудниците на сцената запазят мястото си и през пролетта, когато ще бъдат фотосите на майското лъчение на предаването.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР