След едногодишно игнориране днес министър-председателят се яви в парламента, колкото

...
След едногодишно игнориране днес министър-председателят се яви в парламента, колкото
Коментари Харесай

Иво Христов: Борисов оправда провала си в Москва с президента

След едногодишно игнориране през днешния ден министър-председателят се яви в Народното събрание, едвам удостовери пренебрежението си към него. Пътем призна неуспеха на визитата си в Москва и го изясни с...президента. Това написа началникът на кабинета на президента Иво Христов на страницата си във Facebook.

"Всъщност господин Борисов се убеди на собствен тил в нуждата да се възвърне доверието сред България и Русия, което самичък пропиля преди години.
Президентът подчертава върху казуса в Сочи, до момента в който болшинството го обвиняваше, че нямал министри в делегацията си и не подписал никакви документи. Сега министър председателят се убеди от личен опит, че на вятъра бе взел министрите си. Доверието предхожда договорите ", написа Христов.

Днес Борисов отиде в Народното събрание. За последно министър председателят е взел участие в парламентарния надзор преди съвсем една година - на 7 юли предходната година. На парламентарния надзор Борисов отговори на следния въпрос: "Какви са договореностите, които постигнахте с съветския президент във връзка с доставките на природен газ за България ".

Премиерът разяснява визитата си с думите: "Отидох в Русия да видя какво е трасирал президентът Радев, не беше трасирано нищо ".

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР