След една доста сериозна за сцената пауза Крисия отново рестартира

...
След една доста сериозна за сцената пауза Крисия отново рестартира
Коментари Харесай

Крисия: Нищо не ме плаши

След една много сериозна за сцената пауза Крисия още веднъж рестартира и се появи с ново парче. Пред Натали Трифонова тя рязкязя с какво се е занимавала в този интервал.

Смятам, че всеки би трябвало да има такива паузи в живота си, без значение в каква обстановка се намира. Това е нещото, което ни оказва помощ да се преоткрием. Ние сме души в тела, които просто бягаме от тялото си за малко и намираме нашите си места. Сега преоткривам себе си с новата си музика.



На мен задачата ми в никакъв случай не е била да бъда известна и непрекъсната в това, което върша. Целта ми е да оставя история и послания. Без значение по кое време и по какъв метод. Предпочитам да си поема въздух, в сравнение с да продължа и да прилепям себе си – безапелационна е младата певица. – През тези години се научих на едно от най-важните неща – търпението. Споменавам много постоянно смисъла на тази дума. Търпението е доста сложна част в нас, изключително, когато егото се обажда по телефона и споделя, че не би трябвало да действам по избрани способи. Аз в тези години на пауза си дадох напълно свободата, да усетя какво е да бъда толерантен човек и от нищото, да изровя нещо, описа Крисия.
`); break case width
Харесва ми да се усещам по-зряла и по-голяма и не съм сама. Колкото повече давам късмет на вселената да ми дава, аз получавам това, което и аз съм имала през годините. Чувствала съм се сама, да вземем за пример в обстановки, в които не съм била разбрана. Както загатваме, че съм пораснала, добави тя.



Чаровната Крисия, която пред 10 години приключи на второ място в „ Евровизия “, изяви предпочитание още веднъж да взе участие не песенния конкурс.

Искам още веднъж да се явя на „ Евровизия “. Това ми е на напред във времето в главата и се надявам да покорим още върхове, основно с история и обръщение. Ще се веселя да сме още веднъж дружно с Хасан и Ибрахим, съобщи певицата.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР