Напоследък Сашо Кадиев е все център на обсъждане каквото и

...
Напоследък Сашо Кадиев е все център на обсъждане каквото и
Коментари Харесай

Кадиев впечатлен от Южна Корея

Напоследък Сашо Кадиев е все център на разискване каквото и да направи, както в персонален, по този начин и в случебен проект.

Само преди дни той се завърна от Южна Корея, където беше на странствуване с щерка си Кати.

Дошъл съм да приказвам не за екзотика, а за връзките дете – родител и по-точно татко и щерка. Зарекъл съм се, в случай че имам опция, всяка година да повеждам щерка си, единствено двамата, на някое екзотично място. Кати избра Южна Корея. Понеже децата доста харесват тази страна поради културата, храната, пристан попа, споделя Сашо Кадиев.


`); break case width
Актьорът и водещ е доста впечатлен от Южна Корея и хубостта на това екзотично място.

Това ни е второто такова странствуване. Миналата година поставихме началото с Малдивите. Мястото е превъзходно, Индийски океан, топло, красиво, парадайс. Тя доста обича водата. Сега и Южна Корея, огромна работа е. Впечатляващи са размерите, големи градове, единствено да смениш квартала са 30 минути. Всичко е по този начин уредено, че просто ахваш. Най-нормален бул. в града е с четири ленти в едното платно. Правилата са стоманени, всичко е пъклен красиво, цялостно е с растителност. Един отпадък по земята нямаше в този голям град, доста уредено и чисто, огромни хубави здания.



Това лято Сашо Кадиев и неговата избраница Ива ще сключат брак.

Сватбата ще бъде два, три дни и ще е към София. Ще бъдем 60 индивида, което си е стеснен кръг. Ние не сме фенове на огромните и шумни сватби. И просто не виждаме смисъл. Ива е съвсем подготвена с роклите. Ще има и кражба на булката, признава Сашо Кадиев.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР