След двегодишно прекъсване се завърна Международната изложба за медицина, стоматология

...
След двегодишно прекъсване се завърна Международната изложба за медицина, стоматология
Коментари Харесай

С лазер ще ни лекуват зъбите без болка и кръв

След двегодишно спиране се завърна Международната галерия за медицина, стоматология и фармация „ Медикус, Денто, Галения “, където в продължение на три дни ще бъдат показани нови способи и съоръжение за прецизна диагностика и лекуване. 

 „ Изложението е прелестна опция за всички експерти да споделят информация и да слагат началото на потребни контакти и бъдещи партньорства, което ще докара до непознати и родни вложения и развиване на опазването на здравето в България в сходство с европейските стандарти “, сподели в приветствието си здравният министър доктор Асен Меджидиев.

Близо 50 производители, дистрибутори и представители на над 200 марката от региона на медицината, стоматологията и фармацията показват нови и ефикасни биологични лечения в имплантологията, пародонтологията и оралната хирургия, лазерна дентална и естетична медицина. Посетителите могат да видят по какъв начин наподобяват модерният кабинет и модерната терапия в ерата на високите технологии.

Комбиниран лазер показва българската компания „ Атлантис “. Той съчетава три типа лазер в един уред, като всеки е с друго предопределение по отношение на лекуването - хирургично или лечебно. При потреблението му интервенциите са безкръвни и безболезнени,  както и всички операции, като разчистване на канали, джобове, дренаж при циреи, премахване на пигментация и избелване на зъбите. 

За пръв път варненската компания „ Миплант “ показва своята фотополимерна лампа, която оказва помощ да се видят и най-малките пукнатини на зъбния гланц.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР