След два мача без победа Шави Ернандес е задължен да

...
След два мача без победа Шави Ернандес е задължен да
Коментари Харесай

Шави ще връща Барса на победния път срещу любим съперник

След два мача без победа Шави Ернандес е длъжен да върне Барселона на победния път в испанската Ла Лига, в случай че каталунците не желаят да отпаднат от борбата за топ 4 в шампионата. За задачата " блаугранас " се нуждаят от домакинска победа против непретенциозния отбор на Елче, който се бори за оцеляването си.

Загуба от Бетис и тъждество с Осасуна оставиха Барселона на незадоволителната осма позиция - с пет точки закъснение от четвъртото място, заемано от Атлетико Мадрид. Сега каталунците се изправят против обичан конкурент в лицето на Елче, който е изгубил последните си седем срещи против Барса във всички шампионати.
Барса ще се връща към успехите против борещия се за оцеляване Елче
За днешния дуел efbet предлага 1.38 коефициент за победа на Барселона, 5.50 за тъждество и 8.75 за победа на Елче. В началото на месеца Елче победи Кадис, само че предходният триумф на отбора бе едвам при започване на октомври. За Барса пък последната победа в Ла Лига пристигна против Виляреал като посетител в края на ноември.

В досегашните си 16 изиграни срещи отборът на Барселона е отбелязал 25 гола и е позволил 19 попадения. Елче пък е вкарал 16 и е инкасирал 24 гола, само че в границите на 17 мача. efbet предлага 1.70 коефициент за над 2,5 гола в мача и 2.30 за под 2,5 гола.


Севиля против Атлетико Мадрид в дербито на кръга в Ла Лига
В различен забавен мач от кръга в Ла Лига Атлетико Мадрид гостува на Севиля в дерби, което ще отдалечи един от двата отбора от водача Реал Мадрид, който така и така е отворил сериозна разлика пред останалите. " Дюшекчиите " изгубиха последните си два мача в Испания, до момента в който Севиля ги завоюва.

В последните две срещи между тях Атлетико и Севиля са си разменили по една победа, а преди този момент в четири следващи мача са завършвали при еднакъв резултат. За днешния мач efbet дава 2.85 коефициент за победа на Севиля, 3.10 за тъждество и 2.90 за победа на Атлетико.

Двата отбора са с най-силната офанзива в Ла Лига след тази на Реал, като андалусийци могат да се похвалят и с най-силната отбрана с едвам 11 позволени попадения. Коефициентът на efbet за над 2,5 гола в мача е 2.65, а за под 2,5 гола - 1.55. Залогът за това двата отбора да отбележат гол в мача е с коефициент 2.20.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР