След четири впечатляващи победи бизнес психологът Ивана Микова напусна „Survivor:

...
След четири впечатляващи победи бизнес психологът Ивана Микова напусна „Survivor:
Коментари Харесай

Ивана Микова напусна Survivor: Скритият идол след четири победи

След четири впечатляващи победи бизнес психологът Ивана Микова напусна „ Survivor: Скритият кумир “ по bTV. Въпреки че беше считана за невъзмутима и непоклатима, тя не съумя да се пребори със притежателя на автосервиз Драгомир Методиев и вечно си потегли от предаването

Двамата се изправиха в двубой един против различен, с цел да подредят кула от дървени купички и чинийки, и да я задържат права допустимо най-дълго. Драгомир се оправи доста по-добре при балансирането, а Ивана загуби играта и напусна рисковото риалити.

Поражението обаче не пречупи решителната участничка, която още при започване на предаването беше изпратена в заточение на самотния и рисков Остров на изкуплението, и дълги дни се бори както с непредвидимата природа, по този начин и със себе си и противниците си. „ В „ Сървайвър “ открих какъв брой съм мощна и безстрашна. Живях безусловно сама с всички животни, с всички шумове, с вятър и дъжд. Аз съм „ сървайвър “, тъй като оцелях и победих себе си “, сподели тя. След напускането й, Драгомир се трансформира в новия държател на Острова на изкуплението.

С напредването на играта и отпадането на от ден на ден кандидати за огромната премия от 150 000 лв., борбите сред враждуващите племена „ Бонток “ и „ Ифугао “ стават все по-драматични. В последната от тях противниците, въобръжени с възглавници, трябваше да се сблъскат върху тънка греда, ситуирана високо над водата. При конфликта на лекаря Иван с маркетинг специалистката Александра тя падна неприятно, удари се в гредата и полетя надолу пред ужасените погледи на съперниците си. В последния миг обаче съумя да се окопити и да излезе невредима от тестването.

Емоционалният градус в предаването се подвигна още по-високо, откакто участниците получиха окуражителни писма от околните си. Посланията провокираха сълзи и на наслада, и на разкайване. Режисьорът Зоран прочете обяснението в обич от брачната половинка си - актрисата Силвия Петкова и смутен призна, че двамата са имали компликации във връзката си и даже са били на косъм от разлъка.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР