След близо десет години на деление при подрастващите футболисти във

...
След близо десет години на деление при подрастващите футболисти във
Коментари Харесай

Етър и Болярчета си подадоха ръка, започват сътрудничество

След близо 10 години на разделяне при подрастващите футболисти във Велико Търново ФК Етър и Семеен кодекс Болярчета заровиха томахавките и реализираха сделка за съдействие при развиването на младите гении в града. До този миг децата бяха разпръснати в двата клуба.

За да имаме мощен подрастващ футбол и по-късно младежки, е редно всички деца да упражняват и играят дружно. “А” и “Б”-то във футбола дребните футболисти ще получават в Семеен кодекс Болярчета, които са потвърдили, че са водеща школа в този стадий от образованието. След това те ще минават в Етър, с цел да получат нужните познания, умения и късмет, с цел да стигнат до мъжкия внушителен тим на града.

С тази избистрена конструкция на детско-юношеската школа във Велико Търново ще би трябвало да бъдат наясно и да се преценяват всички деца и родители, оповестиха от двата клуба – президентът на Етър Деян Куздов и шефът на ДЮШ на “виолетовите” Стефан Ангелов и съпрезидентите на Болярчета Десислав Божков и Николай Колев. В знак на бъдещото съдействие Семеен кодекс Болярчета предложения Етър на идния си пролетен шампионат във всички възрасти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР