След бързото настъпване на есента и резкия спад в температурите,

...
След бързото настъпване на есента и резкия спад в температурите,
Коментари Харесай

Топ дестинациите край София за есенен уикенд

След бързото настъпване на есента и внезапния спад в температурите, следва златна есен с доста слънце – или най-малко по този начин дават обещание синоптиците.

Синоптиците предвиждат топъл октомври

Ако сте в София, фенове сте на туризма и желаете да прекарате един по-различен уикенд измежду природата, уеб поредицата Urban life предлага забавна концепция за това.

Освен с красивата си природа и прелестните благоприятни условия за зимни спортове, Витоша печели гости и с многото си топли, гостоприемни хижи.

Именно хижите край София са фокусът в новия епизод на поредицата, а водещият Алекс Петренко ни демонстрира своя персонален Топ 3 на най-уютните и поддържани хижи, в които можете да си прекарате един страховит уикенд на чист въздух, на разходка или просто да си организирате едно отлично планинско празненство с другари.

Ако към този момент се заинтригувахте кои са хижите, които несъмнено си коства да посетите и където сигурно бихте се върнали - изгледайте видеото горе.



Urban Life е същински гид за феновете на градския живот, които не обичат да скучаят през уикенда и въобще не са почитатели на концепцията да се прибират у дома незабавно след работа. За всички тях един път седмично водещият ще сервира своите горещи оферти за "вървежни " барчета, вкусни ресторантчета и градски събития за качествено развлечение и/или COOLтура.

Къде може да хапнете най-вкусното суши в София

Страхотен уикенд за (почти) без пари. Ето къде

До Гърция без да излизаш от София. Ето по какъв начин

Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР