Славия ще реши бъдещето на старши треньора си Златомир Загорчич

...
Славия ще реши бъдещето на старши треньора си Златомир Загорчич
Коментари Харесай

Славия се разделя със Загорчич след края на сезона?

Славия ще реши бъдещето на старши треньора си Златомир Загорчич след края на сезона. Наставникът сигурно ще резервира поста си до края на плейофите, след което се чака той да организира среща с управлението на клуба в лицето на Венцеслав Стефанов и Веселин Събев. Триото към този момент е провело прелиминарен диалог, като идната среща е планувана за след края на акцията.

Отношенията сред Загорчич и президента на клуба Стефанов са напрегнати, като последният постоянно подлага на критика треньора обществено.
 Барселона към този момент не желае Мартин Георгиев
Барселона към този момент не желае Мартин Георгиев

Той евентуално ще остане при " белите " и през есента

Отборът се изправя и пред други провокации, като доста играчи с изтичащи контракти чакат да видят дали Загорчич ще продължи да е техен треньор. Някои от тях, като Тони Тасев, към този момент обмислят опцията да продължат кариерата си другаде.

Загорчич, който в предишното си е тръгвал от клуба по лично предпочитание, този път няма такова желание и ще изчака решението на управлението след края на сезона. Славия ще посрещне Арда в понеделник, 6 май, откакто стартира плейофите с победа над Ботев в Пловдив с 1:0.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР