Славина Темелакиева е на 24 години от София. Основното й

...
Славина Темелакиева е на 24 години от София. Основното й
Коментари Харесай

Be part of the new culture of sport: Славина Темелакиева

Славина Темелакиева е на 24 години от София. Основното й занятие е в областта на туризма, където гради кариера след сполучливо приключена магистърска степен.

В свободното си време обаче обожава да тренира! “За да подкрепям добра форма спортувам 4-5 пъти седмично, ” споделя тя с нас. “Тренирала съм съм хип-хоп танци, съвременен балет, спортни танци, зумба, INSANITY (вид интензивни тренировки, бел. ред.) , табата, фитнес и други. Спортувам за наслаждение постоянно когато имам опция. ”

Славина е един от участниците в новото предизвикателство на Nike+ Training Club и Miss Bloom – Be part of the new culture of sport. В него 10 девойки ще упражняват в продължение на 6 седмици с комплекси, подбрани особено от и изпълнявани с приложението  Nike+ Training Club.

Славина добре познава приложението за самостоятелни тренировки на Nike и споделя, че тренира с нея 5-6 пъти месечно и постоянно, когато има свободно време. “За мен то е съвременен и новаторски метод за поддържане на добра физическа форма. Приложението е доста комфортно за спортуване без значение от мястото, на което се намираме. Също по този начин времетраенето на тренировката може да бъде определено, което е извънредно значимо в натовареното всекидневие. С приложението могат да се реализиран доста положителни резултати най-много съгласно това, което човек желае да реализира за себе си. ”

Тя се включи в нашето предизвикателство, тъй като желае да поддържа положителната си форма по един забавен, актуален и занимателен метод. “За мен спортът е извънредно значим. Той е метод за разтоварване, развлечение, поддържане на положително физическо и психическо здраве, самодисциплина, просвета и най-много метод на живот. ”

Следете резултата от тренировките на Славина Темелакиева!

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР