Слави Трифонов започва подбора на бъдещите политици след кастинга, който

...
Слави Трифонов започва подбора на бъдещите политици след кастинга, който
Коментари Харесай

Слави Трифонов започва подбора на бъдещите политици


Слави Трифонов стартира подбора на бъдещите политици след кастинга, който организира.

"В идващия месец на моята Фейсбук страница ще ви демонстрираме тези, които са ни създали най-силно усещане и след един месец ще ви осведомявам каква е идната стъпка ", написа Трифонов в профила си във Фейсбук.

В петък, събота и неделя предходната седмица той организира препитване на претендентите да сменят сегашните управници. Още в края на предходната година шоуменът даде обещание да подбере "политиците, които заслужава една съвременна и цивилизована страна ".

При чуването Слави бе подпомаган от професор Раденски от университета Чапман, Южна Калифорния, лекар Нинов – декан на университета "Стенден” в Доха, Катар, и лекар Бъчваров, микробиолог в университета Дюк, Северна Каролина.

"Имахме достойнството да се срещнем с изключителни българи от България и - безусловно - от цялата планета. Общото ни усещане е, че качествата, професионализмът и моралът на българите са безусловно несъпоставими с качествата, професионализма и морала на сегашната политическа класа ", написа през днешния ден Слави в профила си във Фейсбук.

Трифонов добавя, че с екипа му са безусловно сигурни, че хората, с които са се срещнали, са една оскъдна част от изумителните българи.

"Повярвайте ми - има подобен народ! ", приключва Трифонов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР