Слави Трифонов води преговори с новите собственици на Нова телевизия,

...
Слави Трифонов води преговори с новите собственици на Нова телевизия,
Коментари Харесай

Слави преговаря тайно с Нова? Спрягат го с предавания на мястото на „Брадъра“ и „Господари на ефира“

Слави Трифонов води договаряния с новите притежатели на Нова телевизия, научи HotArena .

Дни преди да разгласи, че стопира шоуто си в Би Ти Ви, колите на Дългия са били видяни паркирани пред постройката на Кирил Домусчиев , чието сдружение „ Адванс медиа груп ” ЕАД преди месец публично закупи най-голямата медийна група в България. 

Двата джипа на Трифонов са били паркирани пред ресторант „ Есте ” в столичния квартал „ Изток ” на 2 май, четвъртък, вечерта сред 20 и 23 часа, както и във вторник, 7 май, ден откакто разгласи, че си потегля от Би Ти Ви, в диапазона 21-23 часа, свидетелстват източници на „ Уикенд “.

Че шоуменът може да отиде в Нова, се приказва от години, само че в никакъв случай до момента той не е давал удостоверение на този слух. Нещо повече – след музикалния си план „ Пей с мен ”, който направи там през 2008 година, Слави нееднократно е бил безапелационен, че кракът му повече няма да стъпи в тази медия. Нещата обаче се трансформират след промяната на нейния притежател.

По информация на „ Уикенд ” по-малко от месец след прехвърлянето на акциите в сдружението на двамата братя Домусчиеви, са почнали срещи сред тях и Слави Трифонов. За да се пазят от любопитни очи, ги провеждали не в постройката на Нова тв, а в офисите на новите медийни притежатели, които се намират в софийския квартал „ Изток ”. Достъп до информацията от тези срещи имали доста стеснен кръг доверени хора на двете договарящи страни.

Обсъжда се прехвърлянето на Дългия в Нова . Той към този момент разгласи, че стопира „ Шоуто на Слави ”, което обаче не значи, че няма да посегне към други планове. За в никакъв случай няма да е изненада, в случай че още наесен се завърне на дребния екран с ново предаване и в нов ефир. 

Смята се, че все още се разискват няколко разновидността за излъчвания в Нова, единият от които е политическо шоу . Дългия постоянно е посягал към политиката и в „ Шоуто на Слави ”. Известна е историята с проведения от него референдум за промени в метода, по който се вършат избори в България, опитите му да вкара свои депутати в Народното събрание, сагата му с протестиращите майка на деца с увреждания, както и множеството му политически мнения в ефира на Би Ти Ви.

След неочакваното прекъсване на „ Господари на ефира ” в програмата на Нова се оголи място за вечерно развлекателно предаване в делничните дни, което би могло да се запълни с нов план на Слави. Не е изключено обаче той да се развихри и в праймтайма. 

Вече се знае, че предходната есен е била последна за риалитито „ ВИП Брадър ”, което в продължение на 10 години пълнеше най-гледаното време в ефира на Нова. За сметка на това хората на Слави са известни със способността си да вършат всевъзможни развлекателни планове, които биха могли да се излъчват на мястото на Брадъра. Нещо повече – в екипа на Дългия рядко купуват подготвени скъпи формати, а са привикнали да създават лични концепции по избрани схеми, което излиза надалеч по-евтино. 

Смята се, че компанията на Дългия – „ Седем осми ”, има задоволително огромен потенциал, с цел да може да създава няколко излъчвания по едно и също време.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР