Слави Трифонов тласка странара към избори. Последните две седмици се

...
Слави Трифонов тласка странара към избори. Последните две седмици се
Коментари Харесай

Арабаджиев, ПП: Слави Трифонов тласка страната към нови избори


Слави Трифонов тласка странара към избори. Последните две седмици се видя, че пологаме усилия. От изтеклия диалог се вижда трезва оценка на договарянията. Колегите от ИТН на обществените договаряния изричат една позиция, когато стане време да приказваме за ограничения стават изнервени. Това съобщи депутатът от " Продължаваме промяната " Искрен Арабаджиев в предаването Панорама по Българска национална телевизия. 
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 625
В подтекста на решението на Конституционния съд е значимо да напарвим всичко допустимо да има нов ръководител на КЕВР. Не е възможно в разгара на енергийната рецесия да няма началник на КЕВР. Реформата, която направихме изигра своята роля да минимализира щетите от енергийната рецесия. Цената на тока порастна с 3% от 1 юли. Не бих си позовлил да коменнтирам решението на съда, одобряваме го и ще стартираме процедура по нов избор, уточни Арабаджиев. 

По думите му е значимо да има нов ръководител на КЕВР, който да вземе решение за цената на газа. 

Депуатът разяснява и рухването на кабинета " Петков ".

Спокойката която даваше тази непоклатимост и позовли правителстата да изкарат цялостен мандат беше корупцията. Осветляването на схемите и всички ползи, които нарушихме се върнаха към нас, сподели още той.

Относно прекратяването на контракта с Gemcorp той съобщи, че е разследване на доклад на ДАНС и поради него е взето решение да бъде анулиран този мемурандум. 

България има потребност от смяна. Готови сме да я дадем и да спрем с кюлчетата и чувалите с пари. Вдигането на пенсиите не го вършим поради изброите. Щастлив съм, че се обединихме в зала. С измененията нарастването на пенсиите понижава дефицитите, които наблюдавахме последните години, тъй че всяко лице да се усеща умерено като заплаща ще получава, добави Арабджиев. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР